Termeni si conditii de folosire

Nota Legala

Prin accesarea şi folosirea acestui site, dumneavoastră acceptaţi, fără limitări sau calificări, termenii şi condiţiile de utilizare, expuse mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiţii a site-ului, vă recomandăm citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor.
Sunteţi de acord şi acceptaţi că putem adăuga sau şterge orice informaţie de pe site, fără o notificare prealabilă. În cazul în care se fac referiri la alte site-uri, nu garantăm în nicio modalitate, tipul de informaţie pe care o veţi găsi acolo, vizitarea acelor site-uri rămânând strict la aprecierea dumneavoastră.

Obligaţiile dumneavoastră de înregistrare

Pentru a beneficia de conţinutul informaţional al newsletter-ului pus la dispoziţie de www.bratari-impletite.ro , sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, în funcţie de specificaţiile din formularul aferent şi sunteţi de acord să oferiţi aceste informaţii corect şi complet.
În cazul în care considerăm că obligaţia aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioada determinată sau nedeterminată.

Securitatea Datelor Personale

www.bratari-impletite.ro se angajează să respecte cu stricteţe confidenţialitatea datelor clienţilor şi se obligă să nu transmită datele personale ale clienţilor către terţi. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul, cnp-ul şi adresa de email (pentru newsletter si inscrierea in programul de fidelitate). Prin completarea formularului de înscriere de pe site, declaraţi că sunteţi de acord ca numele şi datele dvs. personale să intre în baza de date a www.bratari-impletite.ro (operator de date cu caracter personal nr. 4830/2007), care îşi rezervă dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru acţiuni de reclamă, marketing şi publicitate informaţiile mai sus menţionate, fără alte obligaţii şi plăţi ulterioare faţă de persoana dvs. De asemenea, sunteţi de acord să primiţi informaţii, obiecte promoţionale şi/sau produse gratuite de la www.bratari-impletite.ro şi de la partenerii săi cu grijă selectaţi. În cazul în care nu doriţi să primiţi astfel de informaţii, obiecte promoţionale şi/sau produse gratuite, puteţi oricând să refuzaţi primirea acestora.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice www.bratari-impletite.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dvs.

www.bratari-impletite.ro va rectifica, actualiza, bloca, şterge sau transforma în date anonime pe toate acelea a căror folosire nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001, privind protecţia persoanelor împotriva prelucrării datelor personale şi libera lor circulaţie.

www.bratari-impletite.ro nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă şi nici nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site.

Pentru comentarii, întrebări sau reclamaţii referitoare la politica de confidenţialitate, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: contact@bratari-impletite.ro .

Copyright

Site-ul şi toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt proprietatea www.bratari-impletite.ro şi sunt apărate de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei www.bratari-impletite.ro a oricărui element cuprins în acest site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Limitare de responsabilitate

www.bratari-impletite.ro nu se face responsabilă pentru prejudiciile (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informaţia prezentă în site, precum şi pentru erorile sau omisiunile în conţinut care pot conduce la orice tip de pierderi.

www.bratari-impletite.ro (sau oricare dintre angajaţi, consilieri, specialişti sau web developper-i) nu sunt responsabili pentru acţiunile pe care utilizatorul le întreprinde şi care au rezultate negative, sau care îi produc pierderi de vreun fel, şi nici pentru informaţiile pe care utlizatorul le-a folosit şi au condus la pierderi ale acestuia de orice fel, pentru informaţiile folosite de terţi sau de site-uri cu trimitere la site-ul www.bratari-impletite.ro, şi nici pentru vreun software folosit pe site-ul www.bratari-impletite.ro şi care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau care poate produce alte erori, viruşi.

www.bratari-impletite.ro nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente şi nu este responsabilă de contactarea nici unui virus.

Vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi pentru informaţii suplimentare, la adresa de e-mail contact@bratari-impletite.ro pentru orice nelamurire pe care o aveti .


PayPal