Cum puteti sa comandati ?

 

In primul rand va multumim ca ati ales www.bratari-impletite.ro pentru cumparaturile dvs. Pentru a putea efectua o comanda dispuneti de mai multe posibilitati .

Daca doriti puteti sa va creeati un cont pe site si sa va autentificati dupa care treceti la comandarea efectiva a produselor. 

Pentru a evita timpul pierdut cu creearea contului aveti posibilitatea de a efectua o comanda rapida care nu necesita inregistrarea unui cont . Pur si simplu adaugati produsele dorite in Cosul de cumparaturi dupa care completati datele necesare pentru a finaliza comanda.

De asemenea puteti sa comandati direct prin E-Mail . Trimiteti un E-mail la Contact@bratari-impletite.ro cu codurile de la produsele respective si cu adresa dumneavoastra  , iar noi vom prelua si vom procesa comanda.

Plata online prin Paypal

In timpul procesului de comanda alegeti metoda de plata Plata prin PayPal .

 

PayPal este un sistem de plata foarte cunoscut, prin el desfasurandu-se majoritatea tranzactiilor online pe eBay. Paypal asigura siguranta tranzactiei fiind unul din cei mai mari furnizori de servicii de plata prin Internet.

 

De ce sa folositi Paypal?

- Utilizati cardul dvs. de credit online fara a expune numarul cardului dvs. vanzatorului.

- Plata foarte rapida. Nu mai este necesar sa introduceti numarul cardului si adresa de fiecare data.

- Plata se face direct din fata calculatorului.

- Tranzactia se efectueaza pe servere securizate, iar datele dvs. sunt in siguranta.

- Datele de card necesare in momentul platii nu sunt introduse pe pagina magazinului online, ci pe paginile securizate ale procesatorului de carduri. Datele nu sunt stocate nici pe serverele procesatorului de carduri. In momentul in care introduceti datele de card, acestea sunt trimise criptat spre serverele bancii emitente pentru autentificarea tranzactiei. Toate serverele de tranzactionare sunt scanate zilnic impotriva vulnerabilitatilor.

-  plateste cu PayPal de pe cardul tau indiferent de valuta in care este acesta emis. Cardurile romanesti functioneaza fara probleme.

Puteti efectua si comenzi telefonice la numarul de telefon 0723749450 .


PayPal