livrarea produselor

www.bratari-impletite.ro livreaza produse in toata tara , indiferent de locatie sau de valoarea comenzii.

Aveti mai jos urmatoarele modalitati de livrare disponibile :

BUCURESTI :

Toate comenzile din Bucuresti se vor livra prin curier in maxim 24 de ore . Costurile de livrare a comenzile mai mici de 50 RON sunt de 5 RON .

Comenzile mai mari de 50 de RON beneficiaza livrare gratuita.

In restul Tarii :

Curier :

Livrarea prin Curier este disponibila in toata tara indiferent de zona . Durata de livrare in majoritatea cazurilor este de 24 de ore , exceptie fac locatiile izolate la care dureaza maxim 48 de ore .

Coletul se va livra la adresa completata in formularul de pe site , E-mail sau cea comunicata in comanda telefonica . Este foarte important sa completati toate campurile obligatorii cu informatii corecte .

De asemenea este recomandat sa se treaca si un numar de telefon valabil pentru ca curierul sa va poata contacta. Puteti mentiona cand efectuati comanda si ora la care puteti fi gasit acasa .

Costurile de livrare a comenzilor sub 250 RON sunt de 18 RON .

Comenzile mai mari de 250 RON beneficiaza de livrare gratuita .

Posta Romana :

Livrarea prin Posta Romana dureaza intre 48 - 72 ore in functie de locatie . Coletul se livreaza la Oficiul Postal de care apartine adresa dumneavoastra .

Cand coletul va ajunge la oficiul postal dvs. veti fi instiintat printr-un aviz poştal introdus în cutia poştală să vă prezentaţi la cel mai apropiat oficiu poştal pentru a plăti şi ridica comanda efectuată.

Mai exista cazuri in care avizul nu mai ajunge la dvs . de aceea este bine sa verificati personal la Posta daca nu a ajuns coletul .

Din momentul in care coletul a ajuns posta aveti 10 zile la dispozitie pentru a il ridica ,in caz contrat acesta vine inapoi la noi .

Costurile de livrare prin Posta Romana pentru comenzile mai mici de 250 RON este de 8 RON .

Pentru comenzi mai mari de 250 RON nu se percepe taxa , deci livrarea este gratuita .

 PayPal